Ne pregătim să sărbătorim împreună 100 de ani de la înființarea echipei noastre de suflet, FC Farul, și vrem ca sezonul Centenar să fie unul special! Unul în care ne luptăm pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc și ne dorim să reușim această performanță cu sprijinul vostru! Un stadion plin, un public cald, o atmosferă de vis pentru băieții noștri în cel mai spectaculos campionat pe care Liga a 2-a îl oferă în ultimele decenii!

De vineri, 19 iulie, lansăm abonamentele pentru noul sezon și am pregătit mai multe surprize pentru fanii alb-albaștrii. Deschidem a doua peluză, avem reduceri pentru abonați la materialele promoționale din magazinul nostru oficial și oferim șansa de a participa la concursurile organizate cu prilejul fiecărui meci de pe stadionul nostru.

 

Oferta noastră specială

1.000 de abonamente la peluze – 150 lei abonamentul

600 de abonamente la Tribuna I – 220 lei abonamentul

400 de abonamente la Tribuna A1 – 300 lei abonamentul

25 de abonamente la Tribuna 0 – 400 lei abonamentul

25 de abonamente la Tribuna oficială – 500 lei abonamentul

Elevii peste 14 ani, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 30 de lei la achiziționarea abonamentului.

Abonamentele sunt valabile la toate meciurile de pe teren propriu susținute de FC Farul în campionatul Ligii a 2-a ediția 2019/2020.

Toți abonații beneficiază de o reducere de 10 la sută la materialele promoționale achiziționate din magazinul oficial al clubului.

Am stabilit și prețurile pentru biletele pentru următorul sezon:

10 lei la Peluze

15 lei la Tribuna I

20 lei la Tribuna A1

Vă așteptăm începând de vineri, 19 iulie, să achiziționați abonamentele de la sediul clubului sau online de pe site-ul oficial al clubului!

Împreună pentru Constanța, Uniți pentru Farul!