La conferința de presă a FC Farul, susținută înaintea meciului cu CS Mioveni, joi, de la ora 19.00, în deplasare, în etapa a 34-a a Ligii a 2-a, au participat antrenorul Petre Grigoraș și jucătorul Daniel Toma.
Daniel Toma: “Vrem să câștigăm la Mioveni și să ne spălăm imaginea lăsată după meciul cu Petrolul. A fost un accident! Fiecare meci este dificil și le tratăm pe fiecare dintre cele rămase ca pe o finală. Sper să le câștigăm pe toate. Mă bucur că Farul mi-a oferit șansa de a juca și sper să dau dovadă că pot să o fac și mai sus. Mi-aș dori să rămân și sezonul viitor și să ajut echipa în lupta pentru promovare, dacă acesta va fi obiectivul”
Petre Grigoraș: “În fotbal este bine că ai șansa să-ți repari imaginea, pe care o strici după o anumită partidă, așa cum ni s-a întâmplat nouă cu Petrolul. Dar ați văzut că se întâmplă și la case mai mari, fotbalul este imprevizibil. Sunt convins că băieții vor da dovadă de caracter și, dacă vom avea acea atitudine și determinare, vom scoate un rezultat favorabil la Mioveni. Mă interesează să avem un joc consistent, ne dorim victoria, dar nu pot spune că un egal ar fi un eșec total. Este cert că ne dorim mai mult. Vom vedea ce vom face, vom vedea și care este starea de sănătate a unor jucători, pentru că au fost ceva probleme în această săptămână. Am încredere în echipă, în jucători și sunt convins că vor da totul pentru a obține un rezultat favorabil. Nu fac calcule, ar fi cea mai mare greșeală să mă gândesc ce fac peste câteva etapă. Ne gândim doar la primul meci, apoi la următorul. Te poți uita pe clasament, să vezi distanțele din clasament, dar trebuie să te intereseze doar propriul meci”