La conferința de presă a FC Farul, susținută înaintea meciului cu Dacia Unirea Brăila, programat sâmbătă, de la ora 11.00, în deplasare, în etapa a 37-a a Ligii a 2-a, au participat antrenorul Petre Grigoraș și portarul Raul Avram, căpitanul echipei noastre.

Raul Avram: “Suntem încrezători, chiar dacă, din păcate, nu venim după un rezultat bun. La Oradea, nu am fost noi, nu am jucat ce trebuia, dar nu trebuie să ne mai gândim la asta. Ștergem cu buretele ce a fost și suntem concentrați pe următoarea partidă. ne-am pregătit foarte bine săptămâna asta și mergem la Brăila cu gândul doar la victorie. Știm că nu ne așteaptă un meci ușor, cunosc colectivul de acolo, cunosc antrenorul, știu ce motivație le dă jucătorilor. În plus, nu au nimic de pierdut. Toată lumea se așteaptă să batem ușor, de la 5 goluri în sus, dar nu cred că o să fie așa. Am speranța că vom veni acasă cu cele trei puncte și ne vom salva și matematic. Vrem să câștigăm ambele meciuri rămase din acest sezon”

Petre Grigoraș: “Eu sunt întotdeauna supărat când pierdem, câteodată sunt supărat și când câștigăm, pentru că îmi doresc din tot sufletul ca echipa să practice un fotbal de calitate. Cel mai bucuros sunt când jucătorii ies de pe teren cu fruntea sus, că au făcut tot posibilul să câștige. Nu reușesc de fiecare dată, dar nu poți să fii nemulțumit atunci când vezi o atitudine bună, dorință și angajament la cele mai înalte cote. Cu Petrolul și la Oradea sunt singurele jocuri în care echipa a arătat total diferit față de celelalte din acest miniretur. Din păcate, așa sunt lucrurile în fotbal, se mai întâmplă, dar am încredere totală în ei. Sunt profesioniști, mai avem două etape, mă bazez pe responsabilitatea lor și sunt convins că obiectivul este ca și îndeplinit. Este clar că trebuie să tratăm serios și partida de la Brăila, chiar dacă întâlnim o echipă cu foarte mulți copii, retrogradată de ceva timp. Avem foarte multe absențe, Doumbia și Ispas sunt suspendați, plus vreo 8 jucători cu probleme medicale, dintre care mare parte nu pot fi recuperați până sâmbătă. Sper ca până la ora meciul să avem un lot de 15 jucători și să câștigăm, pentru că acesta este obiectivul. La finalul sezonului, se va trage linia și se va analiza totul”