La conferința de presă a FC Farul, susținută înaintea meciului cu ASC Daco-Getica, programat miercuri, de la ora 16.00, pe teren propriu, în etapa a 35-a a Ligii a 2-a, au participat antrenorul Petre Grigoraș și jucătorul Paul Antoche.

Paul Antoche: “Ne așteaptă o partidă dificilă, este un meci de care pe care, avem trei puncte în fața lor și ne dorim foarte mult o victorie pentru a mări diferența. Vrem să câștigăm pentru a ne securiza locul în clasamentul și a ne apropia mai mult de obiectiv. După primele două etape, în care ne-a lipsit omogenitatea, echipa a crescut de la meci la meci, la Cluj am pierdut nemeritat, cu Petrolul a fost un accident, bine că am recuperat punctele la Mioveni. Nu ne facem calcule, în fotbal se poate întâmpla orice. Să câștigăm. Să câștigăm cu Daco-Getica, pentru că este cel mai important și pe urmă mai avem trei meciuri, din care ne dorim să scoatem maximum. Dacă le vom câștiga, putem să terminăm și pe locul 8”

Petre Grigoraș: “Este bine că am trecut un anumit șoc psihologic, înfrângerea cu Petrolul. Pentru mine, pentru echipă și sunt convins că și pentru suporteri, a fost o înfrângere dureroasă. Am reușit să dregem un pic busuiocul și să câștigăm absolut meritat la Mioveni. Este clar că echipa este mult mai așezată, evoluții sunt bune spre foarte bune. Sunt convins că vom avea o partidă foarte dificilă. Suntem datori în fața suporterilor cu o evoluție consistentă și un rezultat bun. Băieții vor face totul să câștige, vom avea atitudine pozitivă și determinare, iar valoarea echipei va face diferența. Consider că este cel mai greu meci din aceste ultime patru etape, iar o victorie ne va da liniște pentru ultimele partide, pe care vrem să le câștigăm, pentru că obiectivul este de a termina cât mai sus. Fariștii adevărați vin și la bine, și la rău. I-am dezamăgit la ultimul meci de pe teren propriu, dar îi așteptăm cu mare drag, pentru că avem nevoie de suportul lor. Vom da totul pentru a câștiga, iar ei să ne susțină în continuare pentru că aceștia sunt adevărații suporteri. Au demonstrat-o de atâtea ori, au cântat din primul până în ultimul minut, și la bine, și la rău. Acesta este spiritul farist și îi așteptăm în număr cât mai mare. Orice spectator în plus este un dram de energie în plus pentru echipă”

 

Conferința de presă 14.05.2019
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next