La conferința de presă a FC Farul, susținută înaintea meciului cu Petrolul Ploiești, programat sâmbătă, de la ora 15.30, pe teren propriu, în etapa a 33-a a Ligii a 2-a, au participat antrenorul Petre Grigoraș și jucătorul Georgian Păun.
Georgian Păun: “Ne dorim cu toții să câștigăm și meciul acesta, după ce am obținut victorii în ultimele două partide. Sperăm să continuăm pe acest drum, suntem motivați și conștienți de importanța jocului pentru obiectivul pe care-l avem. Pentru mine, este un meci mai special, am jucat la Petrolul, am două promovări cu ei, dar acum sunt la Farul și vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici. Trebuie să profităm că suntem într-un moment bun, ei în unul prost și să câștigăm. Este important să terminăm pe un loc bun la final și să scăpăm cât mai repede de griji. La ce lot avem, merităm să fim mai sus, în primele 8. Nu s-a rezolvat nimic încă, mai sunt multe etape și trebuie să rămânem concentrați”
Petre Grigoraș: “Echipa se exprimă altfel în ultimele meciuri, suntem pe un drum ascendent. Mai sunt șase etape, distanța față de linia aia urâtă este foarte mică și dacă nu vom rămâne uniți și puternici până la final, vom avea probleme. Fotbalul îți poate da o lovitură atunci când nu ești serios. Echipa este bine din toate punctele de vedere, atitudinea jucătorilor a fost excelentă, nu au apărut întâmplător rezultatele bune. Trebuie să rămânem concentrați și să onorăm brandul Farul cu un loc cât mai bun. Întâlnim o echipă cu suporteri fanatici, o bijuterie de stadion, care își va juca ultima șansă la promovare. Ne va aștepta un meci dificil, care invită la o asistență cât mai mare. Îi așteptăm pe suporteri cu mare drag, venim după două victorii consecutive, evoluții bune și o atitudine de apreciat a băieților. Avem nevoie de sprijinul constănțenilor și de o atmosferă care să ne ducă spre victorie”