Video CS Mioveni – FC Farul - golurile partidei 09.05.2019
Prev 1 of 1 Next
Prev 1 of 1 Next

 

Aflată printre cele mai bune echipe din Liga a 2-a în 2019, FC Farul a confirmat încă o dată faptul că se află într-o formă bună. Băieții noștri au trecut peste accidentul cu Petrolul Ploiești și au obținut un nou succes în deplasare. Elevii lui Petre Grigoraș și Marian Dinu s-au impus cu 2-0 în fieful celor de la CS Mioveni, bifând astfel a patra victorie pe teren străin din acest an. Prima repriză a fost una echilibrată, dar ocaziile mai mari au fost în dreptul alb-albaștrilor, Doumbia, Surdu și Fotescu punându-l la încercare pe portarul gazdelor. Golul a venit cu două
minute înainte de pauză, după o acțiune rapidă pe traseul Doumbia – Neciu – Toma, ultimul trimițând la semiînălțime, lângă bara din stânga goalkeeperului de la CS Mioveni. La reluare, tot constănțenii și-au creat oportunități de a marca, Fotescu, Surdu, Neciu și Doumbia apărând din nou la finalizare. Iar căpitanul Raul Avram a răspuns prompt la cea mai mare ocazie a gazdelor, respingând în transversală la lovitura de cap trimisă de Burnea. Avantajul Farului s-a dublat în min. 83, când G. Păun a executat o lovitură de colț și Antoche a reluat imparabil cu capul. O victorie care aduce multă liniște și un moral excelent înaintea duelului de miercuri cu Daco-Getica! FC Farul a evoluat în următoarea formulă: 1. Avram (cpt.) – 7. Joao Diogo, 19.
Ispas, 4. Ehmann, 3. Neciu – 5. Celestino, 8. Antoche, 18. Doumbia – 17. D. Toma (27. T. Moldovan ’71), 24. R. Surdu (9. Moise’ 80), 10. Fotescu (14. G. Păun ’66).
Rezerve neutilizate: 12. M. Popa, 2. Sabangeanu, 22. Șandru, 16. Iani.
Mulțumim fanilor care au fost alături de noi!