Venită după două victorii consecutive, FC Farul nu a reușit să mențină același nivel de joc și în confruntarea cu una dintre candidatele la promovare, Petrolul Ploiești, desfășurată sâmbătă, pe teren propriu, în etapa a 33-a a Ligii a 2-a, și încheiată cu scorul de 3-0 în favoarea oaspeților. Soarta partidei s-a decis încă din start, când oaspeții au înscris de două ori. Mai întâi, în min. 2, Pușcaș a intrat norocos în posesia mingiei, după un șut blocat de Ispas, și a marcat la colțul lung. Apoi, în min. 9, Tudor a finalizat o acțiune rapidă, trimițând din centrul careului pe
lângă portarul Raul Avram. Echipa noastră a strâns rândurile și a încercat să revină, dar jocul a suferit evident și ocaziile la poarta ploieștenilor nu au apărut, în ciuda unei dominări teritoriale clare. Mai mult, până la pauză, l-a pierdut și pe Miranda, suspect de ruptură musculară. În repriza secundă, elevii lui Petre Grigoraș și Marian Dinu au încercat să relanseze partida, dar nu au reușit să înscrie. În schimb, au făcut-o din nou oaspeții, în min. 90, prin Borța, la capătul unui contrataac.
FC Farul a evoluat în următoarea formulă: 1. Avram (cpt.) – 7. Joao Diogo, 19. Ispas, 4. Ehmann, 3. Neciu (27. T. Moldovan ’61) – 5. Celestino, 18. Doumbia – 28. Miranda (10. Fotescu’ 43), 14. G. Păun (20. C. Zamfir 83), 17. D. Toma – 24. R. Surdu.
Rezerve neutilizate: 12. M. Popa, 2. Sabangeanu, 22. Șandru, 16. Iani.

Mulțumim fanilor, care au venit în număr mare la stadion și au încurajat echipa până la final!